Ismét a Budapest Parkban Paul Kalkbrenner!

Akt.:
Ismét a Budapest Parkban Paul Kalkbrenner!
Az egyik legnépszerűbb berlini DJ, Paul Kalkbrenner neve garancia az igényes, folyamatosan újdonságokkal kísérletező elektronikus zenére. A techno fellegvárából érkező producer élő produkcióval érkezik augusztus 4-én a Budapest Parkba!

Új anyagot hoz, de persze a nagy slágerek sem maradnak el: augusztus 4-én érkezik a Parts Of Life lemezbemutatóval, a Budapest Parkba. A május 18-án megjelent új album trackjei folyamatosan kerültek nyilvánosságra, a Part Three-t követően pár napja Part Eight címűt posztolta, aztán a Tomorrowland helyszínén adott mini koncert alatt pedig újabb három zenét is lejátszott. Paul Kalkbrenner Lipcsében született 1977-ben, de később Berlinben nőtt fel, és máig Berlin-Friedrichshainban él. 1999 óta adja ki a zenéit a berlini székhelyű BPitch Control kiadón keresztül, melyet DJane Ellen Allien alapított. Trackjei gyakran vezetik a különböző DJ-slágerlistákat, és a webüzletek letöltési listáit. Paul live DJ-ként járja a világot, és gyakran fellép különféle nagy fesztiválokon (Mayday, Nature One, Sonne Mond Sterne, Melt!, Fusion, Welcome to the Future), és a legnépszerűbb elektronikus zenét játszó klubokban (Womb/Tokió, Macumba/Madrid, Fabric/London, Nitsa/Barcelona, Rex/Paris és a berlini nagyok). A Berlin Calling című film jelentette Kalkbrenner színészi debütálását.

Mint már többször kifejtette, imádja a magyarokat. Ez annak is köszönhető, hogy több évig volt magyar barátnője, akitől sok mindent megtudott a magyarokról: „Mivel Berlin keletnémet oldalán nőttem fel, nagyon hálás vagyok a magyaroknak, hogy lebontották a vasfüggönyt” – mondta. „Tudom, hogy Magyarország a Habsburg Birodalom része volt, 1945-ben szabadultak fel, aztán ’56-ban kirobbantották a forradalmat, majd 1989-ben jött a vasfüggöny és megszabadultak az oroszoktól. Aztán eszembe jut még a gulyásleves is és a szegedi halászlé! Mindent összevetve egyfajta lelki közelséget érzek a magyarokkal, nagyon bátor népnek tartom őket. Az is érdekes, hogy a Facebook-oldalamon a németek után a legtöbb rajongóm magyar és osztrák. Nagyon szeretem a magyar közönséget. Nem véletlen, hogy a DVD-men a Balatonsound-fellépésem is rajta van: ez volt az egyik legklasszabb buli a turné során.” Ám ahogy láthatjuk, Magyarország is imádja Paul Kalkbrennert, hiszen sikere töretlen magyar körökben is. Így az idei Budapest Parkbbeli koncertje is nagy sikerrel kecsegtet – siessetek tehát beszerezni az utolsó belépőket!