Ismeri Ön a Nivona-t?

Akt.:
Ismeri Ön a Nivona-t?
A kávégépek gyártásában és fejlesztésében erős a verseny. A gyártók közül is pusztán azok maradhatnak fenn, akik minőségben, illetve strapabíróságban is kimagaslóak. A Nivona gépei mindennemű elvárásnak megfelelnek, amennyiben a professzionális kávé elkészítéséről van szó.

1901-ben tervezte és konstruálta Luigi Bezzera a mai presszógépek ősét. Azóta rendelkezésre állt kellő idő ahhoz, hogy minden parányi mozzanatra hangsúlyt helyezve tökéletesedjen a finom kávé elkészítése. De! Ha már Bezzera, akkor nem árt tudni az ínyenceknek, hogy az olaszok szerint a kifogástalan eszpresszó 88-92 °C-os vízzel készül, és a gép 7-9 bar nyomással préseli át a mintegy 7 gramm őrölt kávéból készült, masszív kávépogácsán a különleges főzetet. Ebből 25-35 milliliter varázslat kerül a pohárba, 2-4 milliméter vastag, sűrű crema réteggel megkoronázva az élményt.

A kifogástalan eszpresszót előmelegített csészékben kell tálalni, így lesz a kávé pompás 70°C körüli hőmérsékletű, amin a sűrű hab réteg hosszabb ideig megmarad. Így már érthető, hogy otthon miért nem tudunk a filmekben és reklámokban látott módon hosszan tartó hab csodákat készíteni, ha nem áll rendelkezésünkre ez a fontos információ. Számtalan kávégép van a világon, és bizony van olyan, amelyik csésze előmelegítős is. Ezek közül az egyik legjobb és legmegbízhatóbb minőségű a Nivona 1030-as gép.

Rengeteg ember van, aki szereti a jó kávét. Vannak, akik a hagyományos, de olyanok is, akik az új kávégépeket kedvelik. A Nivona készülékek, melyeket 2005 óta forgalmazzák, mindkét generációnak megfelelnek. Ezek olyan első osztályú, innovatív gépek, amelyek megfelelnek a Premium Swiss Quality minősítésnek, tehát kiváló teljesítményt nyújtanak. Hiszen ismerjük a svájci minőséget, gondoljunk csak az alpesi csokikra vagy a híres órákra.

Mit érdemes tudni erről a kávéfőzőről?

Könnyedén beállítható minden egyes kávé recept a Nivona 1030-ban. Egyszerűen személyre szabható, hiszen még a kávékészítés közben is folyamatos állítási lehetőséget biztosít a minőség megtartása mellett. Azoknak, akik szeretik a nagy lattet, ez a gép kiváló, hiszen különösen magasra állítható a kávékifolyó és a cappuccino fej, így lesz egyszerűen elkészíthető a nagy latte.

Rendkívül halk, ez a speciális szigetelés, és a kiváló minőségű svéd acélból készült daráló elhelyezésének köszönhető. A főzőegység egy mozdulattal eltávolítható, így könnyedén tisztán lehet tartani. Rendkívül könnyű, egyszerű és nem utolsó sorban megbízható kávégép. A ONE-Touch gőzölő rendszer automatikusan elvégzi a vízzel és gőzzel a rendszer átöblítést, így mindig friss és finom tejhabot ihat, és mindezek mellett még csésze melegítővel is rendelkezik, ami emeli a “feketézés” élményét.

Ugye milyen tökéletes választás lenne az irodába? A Koffein Service segítségével bérlési szolgáltatásuk keretében könnyedén hozzájuthat a legjobb kávégépekhez, melyekhez természetesen különleges kávék és hasznos kiegészítők is elérhetőek.

 

– PR cikk –

Címkék: ,