Iskolán kívüli tevékenységek vására az ERA Parkban!

Iskolán kívüli tevékenységek vására az ERA Parkban!
Az ERA Park egy szuper iskolán kívüli tevékenység vásárra hívja a Bihar megyeieket hétvégén, szeptember 17-én és 18-án, a kereskedelmi komplexum kupolája alá és a Carrefour környékére.

Mindkét napon 12 és 21 óra között vidám és izgalmas hangulatú alkotóműhelyekbe, színjátszó, idegen nyelv, tánc, etikett, vívás, lovaglás, futball, kosárlabda, karate, sziklamászás, torna, főzés, számítógépes programozás, hip-hop tanfolyamokra és sok más érdekes tevékenységre várják a gyermekeket. A szülőket magánóvodák, logopédus, pszichológus, szülői tanácsadó ajánlataival várják.
A rendezvényen elsőként megjelenő gyerekek egy-egy meglepetést kapnak a szervezők részéről, a készlet erejéig. Ezenkívül minden résztvevőnek lehetősége lesz feliratkozni a tombolára, ahol különféle díjakat, a fejlődésük szempontjából fontos tanfolyamokat nyerhetnek. A részvételi szelvényeket a kiállítók standjainál kaphatják majd meg.
Szombaton 17 órától a food court övezetbe, főzőműhelybe várják a gyermekeket a Bombonera-val, vasárnap 13 és 15 óra között pedig meghívják a szülőket a bevásárlóközpont rendezvénytermébe, a Hogy nevelj fel egy boldog gyermeket című műhelymunkára, Maria Blaga pszichológus vezetésével.
A belépés mindenki számára ingyenes. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Program

Szeptember 17., szombat
15:45 Aerobic
16:00 Színdarab
16:20 Tánc
16:45 Kosárlabda
17:30 Programozás gyerekeknek – IT

Szeptember 18., vasárnap
14:00 Kosárlabda
16:00 Színdarab
16:20 Programozás gyerekeknek – IT
17:00 Angol nyelv
17:30 Hip-Hop
18:00 Főzés gyerekeknek

Címkék: ,