Iskolaigazgatók kerestetnek

Iskolaigazgatók kerestetnek
A Bihar Megyei Tanfelügyelőség versenyvizsgát hirdetett a megyében működő, jogi személyiséggel rendelkező180, óvodai általános és középszintű oktatást biztosító tanintézmény igazgatói és aligazgatói tisztségeinek betöltésére.

Azon iskolák esetében, ahol magyar nyelvű tanítás (is) folyik, a tanügyi törvény értelmében a vezetőknek ismerniük kell ezt a nyelvet is, illetve ugyanez vonatkozik más kisebbségi nyelven zajló oktatást biztosító tanintézetre is.

A jelentkezők szeptember 13. és október 2. között nyújthatják be a pályázataikat, és október 7-én tudják meg, hogy teljesítették-e a szükséges feltételeket. Az írásbeli próba október 12-én zajlik, majd október 17. és november 17. között szervezik meg az állásinterjúkat, illetve az önéletrajzok kiértékelését. Az eredményeket november 18-án függesztik ki, reklamálni november 21–23. között lehet, az óvásokat pedig november 24. és december 9. között bírálják el. A végleges eredményeket december 16-án hagyják jóvá, és továbbítják a minisztériumnak.

A jelentkezők többek közt menedzseri kvalitásokkal is kell rendelkezzenek a megfelelő szintű tanulmányok elvégzése mellett, orvosilag alkalmasak kell legyenek a tisztség betöltésére, és akadály, amennyiben az utóbbi négy évben fegyelmi eljárásnak voltak az alanyai, vagy valamilyen okok miatt nem tölthetnek be ilyen pozíciót.

Ciucur Losonczi Antonius0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter