Iskolaigazgatói versenyvizsgák

Kéry Hajnal Bihar megyei főtanfelügyelő-helyettes
Kéry Hajnal Bihar megyei főtanfelügyelő-helyettes
Október 2-án, éjfélkor volt a határideje annak, ameddig jelentkezni lehetett az iskolaigazgatói, illetve aligazgatói tisztségekre meghirdetett versenyvizsgákra.

Kéry Hajnal Bihar megyei főtanfelügyelő-helyettes hétfőn arról tájékoztatta a Bihari Naplót: nincsenek információi arról, hogy Nagyváradon a magyar tannyelvű középiskolában, illetve ott, ahol magyar tagozat is működik, a jelenleg vezetői tisztségekben levőkön kívül mások is pályáztak volna. Hangsúlyozta azonban, hogy a pályázatokat október 7-ig ellenőrzik, illetve dolgozzák fel, és mivel elektronikus úton, egy számítógépes platformra kellett feltölteni a kért adatokat, dokumentumokat, akár meglepetés is előfordulhat, vagyis hogy valaki „ejtőernyősként” egy vidéki településről, vagy akár az ország más megyéjéből pályázott egy váradi iskolaigazgatói tisztség betöltésére.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter