Iskolai beiratkozások

Iskolai beiratkozások
A Bihar Megyei Tanfelügyelőség közleménye szerint április 1-től kezdődően lehet beiratkozni az iskolák elemi osztályaiba. A 2013/14-es tanév előkészítő és első osztályaira vonatkozó információk megtalálhatóak az intézmény honlapján (www.isjbihor.ro), ahol az érintett tanintézmények weboldalai is fel vannak tüntetve.

A honlapra kattintva megtudható például, hogy milyen metodológiai alapján zajlanak a beiratkozások, mikor, hol működnek pszichoszomatikus felmérőközpontok és mely iskolák tartoznak ezekhez, milyen specifikus feltételekhez kötik a felvételt az egyes tanintézmények. Ugyanakkor március 30. és április 7. között minden tanintézmény köteles nyílt napokat szervezni, melyek keretében lehetőség nyílik a szülők és a gyermekek eszmecseréjére, találkozására az oktatókkal. Bővebb tájékoztatást a 08008162259 zöldszámon is lehet igényelni, hétköznaponként 8-16 óra között.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .