IPA Online alkalmazás

Bihar megye- A Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség (APIA) közleményében jelzi, hogy február 13-tól a www.apia.org.ro honlapon elérhető az IPA Online alkalmazás.

 

Ezen keresztül azok, az APIA-nál az előző agrárkampányokban regisztrált farmerek, akik területalapú támogatást igényelnek a 2012-es esztendőre és internethozzáféréssel rendelkeznek, elektronikus úton kitölthetik a területre vonatkozó bevallásaikat, illetve esetenként vizualizálhatják a saját parcelláikat, annak megfelelően, ahogyan az előző kampányban digfitalizálták ezeket, és ugyanakkor új parcelláikat is digitalizálhatják. Az IPA Online alkalmazás igénybevételéhez a farmerek egy felhasználónévvel és jelszóval kell rendelkezzenek. Utólag a farmerek egy meghívást fognak kapni a hivatalhoz, ahol ki kell majd töltsenek egy formanyomtatványt. Igényeket március 1-május 15. között kell benyújtani, május 16.- június 11. között pedig napi 1 százalékos késedelmi kamat felszámolásával fogadnak el kérvényeket.

Címkék: , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .