Ioan Cristina (PNL): Bűncselekmény minden, pénzösszegre vagy tisztségre vonatkozó ígéret a törvényhozók opciójának megváltoztatására

Ioan Cristina (PNL): Bűncselekmény minden, pénzösszegre vagy tisztségre vonatkozó ígéret a törvényhozók opciójának megváltoztatására
Ioan Cristina liberális párti szenátor felszólította a Szociáldemokrata Párt (PSD) illetékeseit, hogy hagyjanak fel azzal, hogy illegális módszerekkel próbálnak rávenni parlamenti képviselőket a Dăncilă-kormány támogatására.

,,Nyilvánosan figyelmeztetem a PSD illetékeseit, hogy bűncselekmény minden, pénzösszegre vagy tisztségre vonatkozó ígéret, amelyet a törvényhozóknak tesznek annak érdekében, hogy módosítsanak politikai választásukon. Következésképpen felszólítom őket, hogy tartózkodjanak azoktól a praktitkáktól, amelyekhez már hozzászoktattak minket” – írja Ioan Cristina szerdai közleményében.

A Nemzeti Liberális Párt szenátora kijelenti ugyanakkor, hogy pártja továbbra is a törvényesség és jóérzés keretei között fog tárgyalásokat folytatni a bizalmatlansági indítvány támogatása érdekében.

,,Minden parlamenti képviselőt nagyra fog értékelni a közvélemény, aki megszavazza ezt az indítványt” – vélekedik a szenátor.

 

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .