ERDON Helyi hírek

2011.05.06. 17:41

Együtt Európában

<p>Szatmárnémeti - Európa a mi házunk, ez a címe annak az országos kampánynak, amelynek keretében a szatmárnémeti Eliza Zamfirescu Műszaki Gimnáziumban az Európa Nap apropóján pénteken különböző tevékenységeket tartottak.</p>

A diákok az Európai Unióval kapcsolatban rajzokat, valamint esszéket készítettek, valamint a program szerint a diákok és tanárok a témával kapcsolatban olyan személyekkel beszélgethettek, akiknek „van tapasztalata” ilyen téren. A meghívottak sorában jelen volt Erdei D. István parlamenti képviselő, aki többek között az Európai Parlament felépítéséről, feladatairól beszélt, Kónya László főtanfelügyelő–helyettes pedig az Európai Unió nyújtotta lehetőségekről számolt be — többek között a továbbtanulási lehetőségekről. Ligia Pop, az iskola igazgatónője elmondta, az idei év az Önkéntesség Éve, diákjaik pedig számos, önkéntességgel kapcsolatos tevékenységben vesznek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!