Interaktív alkotás a központban

Akt.:
Interaktív alkotás a központban
A Nagyváradi Művészeti Iskola IX, X és XI osztályos tanulói interaktív városi művészeti tevékenységekbe szeretnék bevonni a váradiakat.

 

Az akció, mely a Secession Urban Art projekt keretében zajlik Nagyváradi Közösségi Alapítvány támogatásával, a Szent László téren lesz megszervezve kedden és szerdán 9 és 13 óra között. Egy „művészeti konglomerátumról” van szó, mely zenét, fényképészetet, festészetet foglal magába egy utcai akció keretében, közelebb hozva így a művészetet az emberekhez. A diákok egy komplex alkotást hoznak létre, mely városunk eklektikus szépségét hivatott tükrözni, láthatóvá téve a reprezentatív szecessziós épületek részleteit. Az alkotásokat a járókelők is kiegészíthetik majd. A programot Nada Panait, Maria David, Ioana Klein, Anca Maghiar, Jankó-SzépNoémi, Rácz Ervin, Iulian Anghel, Rácz Eliza Sebastian Hercuţ és Loredana Romantanárok koordinálják.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .