Ingyenes vizsgálatok a nagyváradi Pelican kórházban

Akt.:
Ingyenes vizsgálatok a nagyváradi Pelican kórházban
A nagyváradi Pelican kórház tudatja, hogy akciót indított több nőgyógyászati betegség, főleg a súlyosabbak (húgyvezetékrák, emlőrák, petevezetékrák), ugyanakkor más, fertőzéses nőgyógyászati betegségek diagnosztizálására és kezelésére.

Így június 4-30 között ingyenes vizsgálat (előjegyzés alapján a Call Centernél a 0259.444 számon) és szakorvosi vizsgálat vehető igénybe:

a húgyvezeték sérüléseinek megállapítására (családorvosi küldőpapírral a nőgyógyászatra)
a mellrákot megelőző fázisban lévő sérüléseire (családorvosi küldőpapírral a nőgyógyászatra)
nőgyógyászati fertőzések megállapítására és kezelésére (családorvosi küldőpapírral a nőgyógyászatra)

Az ingyenes lehetőség naponta 8-20 óra között vehető igénybe a következő helyszíneken:
– Nagyvárad, Rogériusz, a Pelican klinika földszintjén (Corneliu Coposu 2. szám)
– Nagyvárad, Nufărul (Constantin Nottara C8-C10 tömbház)
– Élesd, Unirii 16.

A vizsgálatok ingyenesek egy napos beutalással, vagy járóbeteg ellátásban. A pácienseknek biztosítaniuk kell, hogy meg legyen a küldőcédulájuk a családorvostól a nőgyógyászatra.

Aláhúzva a tényt, hogy a legtöbb ilyen betegség gyógyítható, időbeni észrevételük sokat segít, mi is segíteni akarunk a hölgyeknek, hogy szép és nyugodt betegségmentes életük legyen. A fejlett országokban az ilyen jellegű halandóság és megbetegedési ráta sokat csökkent, miután rájöttek, hogy időszakos szűrővizsgálatok kellenek. Ezért ezt az ingyenes programot minden hölgynek szánjuk, bátorítva őket, hogy ne féljenek az eredményektől. Mellettük állunk és biztatjuk őket, hogy ha betegséget tárunk is fel, kitűnően felszerelt helyszíneinken minden segítséget megadunk. Komplex orvosi csapat áll rendelkezésre a vizsgálatok végzéséhez, és ha kell a kezelésre is, a legnagyobb elvárásoknak is megfelelve, új technológiákkal, emberséges és barátságos környezetben.

Előjegyzésre hívják a Call Centert 0259444444 és jelezzék, hogy az ingyenes programban kívánnak részt venni.

(Fizetett hirdetés: H32897)