Ingyenes szolgáltatások a Pelikán Kórház Onkológiai és Hematológiai Osztályán

Akt.:
Ingyenes szolgáltatások a Pelikán Kórház Onkológiai és Hematológiai Osztályán
A nagyváradi PELICAN INGYENES egészségügyi szolgáltatásokat nyújt az onkológiai és hematológiai betegségekben szenvedőknek az Egészségügyi Minisztérium nemzeti programjain keresztül.


Orvosaink folyamatos továbbképzése és részvétele a nemzetközi klinikai tanulmányokban lehetővé teszi a betegek számára, hogy hozzáférjenek az innovatív és korszerű terápiákhoz, a folyamatosan javított terápiás kezelésekhez, életkorukhoz és a kapcsolódó társbetegségekhez igazodva, úgy, hogy a páciensek ugyanazon a helyen (a kórházból való kilépés nélkül) interklinikai konzultációkban részesüljenek a szakterületek és az orvosok közötti kommunikáció összekapcsolása révén.
1. Az alábbi ingyenes onkológiai orvosi szolgáltatásokat nyújtjuk egészségügyi biztosítással rendelkező betegek számára:
– onkológiai megbetegedések szűrésének és ellenőrzésének klinikai vizsgálata és az onkológiai páciensek nyilvántartásba vétele;
– az onkológiai betegségek nyomon követése és járóbetegkén történő kezelése;
– méhnyakrák szűrése (ingyenes);
– kompenzált / ingyenes receptek, orvosi referenciák és levelek, hormonterápia, kemoterápia, célzott molekuláris terápia és immunterápia;
– INGYENES KÓRHÁZI BEUTALÁS időszakos felméréshez, specifikus onkológiai kezelés alkalmazása.
Dr. Ioana Puşcaş, az Onkológiai Osztály vezetője: „A Nagyváradi Pelikán Kórházában ingyenes onkológiai kezeléseket végzünk minden típusú szilárd tumor esetében. Speciális orvosi szolgáltatásokat kínálunk kellemes és pihentető környezetben.”

2. INGYEN biztosítunk hematológiai orvosi szolgáltatásokat biztosítással rendelkező pácienseknek (gyermekeknek és felnőtteknek):
– Hematológiai betegségek diagnosztizálása gyermekeknél és felnőtteknél anamnézis útján;
– klinikai kórtörténet és vizsgálat, amelyet az elvégzendő vizsgálatok és azok értelmezése követ;
– kezelés és kompenzált receptek;
– a krónikus hematológiai betegségek monitorozása;
– a kórházi beutalást vagy kezelést igénylő állapotok diagnosztizálása és kezelése, általában súlyos akut vagy krónikus akut betegségek esetén, amelyeket nem lehet egy napos beutalással elvégezni;
– A megfelelő és speciális táplálkozásra vonatkozó útmutatás és pszichológiai tanácsadás.
Dr. Gabriela Miculschi a nagyváradi PELICAN KÓRHÁZ hematológiai osztályáról: „Több szakterület összefogása megkönnyíti a betegek számára a szükséges magas színvonalú orvosi szolgáltatásokhoz való hozzáférést. A Synevo laboratórium (a kórházon belül), az alkalmazott modern módszereken és technikákon alapuló eredmények biztonságát nyújtja. A kórházunkban dolgozó orvosok és egészségügyi személyzet a szakmaiságon kívül átfogó segítséget nyújt a betegség minden szakaszában, orvosi, társadalmi és gazdasági vonatkozásban”.
A biztosítással rendelkező páciensek időpontot kérhetnek a Call Center 0259.444444 telefonszámán keresztül.

(Fizetett hirdetés, Hb: 173149)