Ingyenes orvosi szolgáltatások a Pelikán Kórház Onkológiai és Hematológiai Osztályán

Akt.:
Ingyenes orvosi szolgáltatások a Pelikán Kórház Onkológiai és Hematológiai Osztályán
A nagyváradi PELICAN INGYENES egészségügyi szolgáltatásokat nyújt az onkológiai és hematológiai betegségekben szenvedőknek az Egészségügyi Minisztérium nemzeti programjain keresztül.

Orvosaink folyamatos továbbképzése és részvétele a nemzetközi klinikai tanulmányokban lehetővé teszi a betegek számára, hogy hozzáférjenek az innovatív és korszerű terápiákhoz, a folyamatosan javított terápiás kezelésekhez, életkorukhoz és a kapcsolódó társbetegségekhez igazodva, úgy, hogy a páciensek ugyanazon a helyen (a kórházból való kilépés nélkül) interklinikai konzultációkban részesüljenek a szakterületek és az orvosok közötti kommunikáció összekapcsolása révén.

1. Az alábbi ingyenes onkológiai orvosi szolgáltatásokat nyújtjuk egészségügyi biztosítással rendelkező betegek számára:
– onkológiai megbetegedések szűrésének és ellenőrzésének klinikai vizsgálata és az onkológiai páciensek nyilvántartásba vétele;
– az onkológiai betegségek nyomon követése és járóbetegkén történő kezelése;
– méhnyakrák szűrése (ingyenes);
– kompenzált / ingyenes receptek, orvosi referenciák és levelek, hormonterápia, kemoterápia, célzott molekuláris terápia és immunterápia;
– INGYENES KÓRHÁZI BEUTALÁS időszakos felméréshez, specifikus onkológiai kezelés alkalmazása.
Dr. Ioana Puşcaş, az Onkológiai Osztály vezetője: „A Nagyváradi Pelikán Kórházában ingyenes onkológiai kezeléseket végzünk minden típusú szilárd tumor esetében. Speciális orvosi szolgáltatásokat kínálunk kellemes és pihentető környezetben.”

2. INGYEN biztosítunk hematológiai orvosi szolgáltatásokat biztosítással rendelkező pácienseknek (gyermekeknek és felnőtteknek):
– Hematológiai betegségek diagnosztizálása gyermekeknél és felnőtteknél anamnézis útján;
– klinikai kórtörténet és vizsgálat, amelyet az elvégzendő vizsgálatok és azok értelmezése követ;
– kezelések és vények egészségbiztosítási támogatással;
– a krónikus hematológiai betegségek monitorozása;
– a kórházi beutalást vagy kezelést igénylő állapotok diagnosztizálása és kezelése, általában súlyos akut vagy krónikus akut betegségek esetén, amelyeket nem lehet egy napos beutalással elvégezni;
– A megfelelő és speciális táplálkozásra vonatkozó útmutatás és pszichológiai tanácsadás.

Dr. Gabriela Miculschi a nagyváradi PELICAN KÓRHÁZ hematológiai osztályáról: „Több szakterület összefogása megkönnyíti a betegek számára a szükséges magas színvonalú orvosi szolgáltatásokhoz való hozzáférést. A Synevo laboratórium (a kórházon belül), az alkalmazott modern módszereken és technikákon alapuló eredmények biztonságát nyújtja. A kórházunkban dolgozó orvosok és egészségügyi személyzet a szakmaiságon kívül átfogó segítséget nyújt a betegség minden szakaszában, orvosi, társadalmi és gazdasági vonatkozásban”.

3. Ingyenes konzultációt biztosítunk cukorbetegek számára
A nagyváradi PELICAN KÓRHÁZ INGYENES diabetológiai orvosi konzultációkat kínál az Egészségügyi Minisztérium nemzeti programján keresztül, beleértve az ingyenesen felírt gyógyszereket is. A cukorbetegek (akiknek szükségük van rá) ugyanott interdiszciplináris konzultációkban is részesülhetnek, rövid várakozási időn belül, kórházunk ambuláns rendelésein.

Dr. Dana Cosma a nagyváradi PELICAN KÓRHÁZ diabetológiai rendelőjéből, arról tájékoztat, hogy a pácienseknek lehetőségük van alapbetegségük, a cukorbetegség minden szövődményének kivizsgálására. A nagyváradi PELICAN KÓRHÁZBAN a cukorbetegeknek lehetőségük van egy napos kórházi beutalásra is, valamint oktatási szolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek, betegségük ellenőrzés alatt tartása, valamint a diabéteszes ember megfelelő étrendjének elsajátítása végett.

Kérjük az újonnan diagnosztizált, cukorbetegségben szenvedő pácienseket, hogy a háziorvos vagy az Egészségbiztosítási Pénztárral szerződésben lévő szakorvos által kiállított beutalóval jelentkezzenek. A már nyilvántartásba vett cukorbetegek esetében nincs szükség beutalóra.

A biztosítással rendelkező páciensek időpontot kérhetnek a Call Center 0259.444444 telefonszámán keresztül.

(Fizetett hirdetés: H 178177)