Ingyenes szemvizsgálat Váradon

Nagyvárad – Több olvasónk kérésének eleget téve felkerestük Mihaela Coroi-t, a nagyváradi Megyei Kórház szemészeti osztályának vezetőjét, hogy megkérdezzük, milyen konkrétumokkal tud szolgálni a július 8-9-én Nagyváradra érkező karavánról.

Elmondta, hogy az akció, mely a 2020 – Látás minden embernek nevet viseli, a Román Szemészeti Társaság kezdeményezésére indult. Július 8-9-én, kedden és szerdán egy autóbuszban felszerelt szemészeti rendelő érkezik Nagyváradra, és a tervek szerint a Körös Nagyáruház előtt fog állni, mindkét nap 9-18 óra között. A szakorvosok elsősorban a 60 év felettieket várják a kivizsgálásra, mely során a retina egy olyan degeneratív elváltozását fogják kiszűrni egy rövid vizsgálat során, amely főleg az említett életkort betöltött személyeknél fordul elő. A vizsgálatra nem kell feliratkozni.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .