INGYENES orvosi szolgáltatások a Pelican Kórház onkológiai, hematológiai és diabetológiai osztályán

Akt.:
INGYENES orvosi szolgáltatások a Pelican Kórház onkológiai, hematológiai és diabetológiai osztályán
A nagyváradi PELICAN INGYENES egészségügyi szolgáltatásokat nyújt az onkológiai és hematológiai betegségekben szenvedőknek, de cukorbetegeknek is az Egészségügyi Minisztérium nemzeti programjain keresztül.

Orvosaink folyamatos továbbképzése és részvétele a nemzetközi klinikai tanulmányokban lehetővé teszi a betegek számára, hogy hozzáférjenek az innovatív és korszerű terápiákhoz, a folyamatosan javított terápiás kezelésekhez, életkorukhoz és a kapcsolódó társbetegségekhez igazodva, úgy, hogy a páciensek ugyanazon a helyen (a kórházból való kilépés nélkül) interklinikai konzultációkban részesüljenek a szakterületek és az orvosok közötti kommunikáció összekapcsolása révén.

1. Az alábbi ingyenes onkológiai orvosi szolgáltatásokat nyújtjuk egészségügyi biztosítással rendelkező betegek számára:
– onkológiai megbetegedések szűrésének és ellenőrzésének klinikai vizsgálata és az onkológiai páciensek nyilvántartásba vétele;
– az onkológiai betegségek nyomon követése és járóbetegkén történő kezelése;
– méhnyakrák szűrése (ingyenes);
– kompenzált / ingyenes receptek, orvosi referenciák és levelek, hormonterápia, kemoterápia, célzott molekuláris terápia és immunterápia;
– INGYENES KÓRHÁZI BEUTALÁS időszakos felméréshez, specifikus onkológiai kezelés alkalmazása.
Dr. Ioana Puşcaş, az Onkológiai Osztály vezetője: „A Nagyváradi Pelikán Kórházában ingyenes onkológiai kezeléseket végzünk minden típusú szilárd tumor esetében. Speciális orvosi szolgáltatásokat kínálunk kellemes és pihentető környezetben.”

2. INGYEN biztosítunk hematológiai orvosi szolgáltatásokat biztosítással rendelkező gyermekeknek és felnőtteknek:
– hematológiai betegségek diagnosztizálása gyermekeknél és felnőtteknél anamnézis útján;
– klinikai kórtörténet és vizsgálat, amelyet az elvégzendő vizsgálatok és azok értelmezése követ;
– kezelések és vények egészségbiztosítási támogatással;
– a krónikus hematológiai betegségek monitorozása;
– a kórházi beutalást vagy kezelést igénylő állapotok diagnosztizálása és kezelése, általában súlyos akut vagy krónikus akut betegségek esetén, amelyeket nem lehet egy napos beutalással elvégezni;
– A megfelelő és speciális táplálkozásra vonatkozó útmutatás és pszichológiai tanácsadás.


Dr. Gabriela Miculschi a hematológiai osztályról: „Több szakterület összefogása megkönnyíti a betegek számára a szükséges magas színvonalú orvosi szolgáltatásokhoz való hozzáférést. A kórházunkban dolgozó orvosok és egészségügyi személyzet a szakmaiságon kívül átfogó segítséget nyújt a betegség minden szakaszában, orvosi, társadalmi és gazdasági vonatkozásban”.

3. INGYENES konzultációt biztosítunk CUKORBETEGEK számára
– diabetológiai orvosi konzultációk

– időszakos kivizsgálások, beleértve az ingyenesen felírt gyógyszereket is. Dr. Dana Cosma a diabetológiai részleg vezetője, arról tájékoztat, hogy a pácienseknek lehetőségük van alapbetegségük, a cukorbetegség minden szövődményének kivizsgálására és joguk van az egy napos kórházi beutalás keretében nyújtott szolgáltatások, valamint oktatási szolgáltatások igénybe vételére is, a betegség ellenőrzés alatt tartása, valamint a megfelelő étrend kialakítása céljából.
Kérjük az újonnan diagnosztizált, cukorbetegségben szenvedő pácienseket, hogy a háziorvos vagy az Egészségbiztosítási Pénztárral szerződésben lévő szakorvos által kiállított beutalóval jelentkezzenek. A már nyilvántartásba vett cukorbetegek esetében nincs szükség beutalóra.

A biztosítással rendelkező páciensek időpontot kérhetnek a Call Center 0259.444444 telefonszámán keresztül.

(Hirdetés: H 186489)