Ingatlan, építőipari és belsőépítészeti vásár a Nagyváradi ERA Parkban

Ingatlan, építőipari és belsőépítészeti vásár a Nagyváradi ERA Parkban
Az ERA Park és a LOVevents segít megtalálni álmaid otthonát! A bevásárlóközpont a hétvégén, november 3-án és 4-én ingatlan, építőipari és belsőépítészeti vásár helyszíne lesz!

A rendezvényre szombaton és vasárnap az ERA Park kupolája alatt kerül sor, a belépés pedig mindenki számára ingyenes lesz.

A kiállítók között szerepelnek a Sapient, RECO imobiliare, REMAX Joy, Danor imobiliare, Eles imobiliare ingatlanügynökségek, de a West Residence fejlesztő is.

Gyakorlatilag mindazoknak, akik átlépik az ERA Park küszöbét, nem csak arra nyílik lehetőségük, hogy telket, házat, vagy lakást vásároljanak, vagy kibéreljenek egy garzonlakást, hanem kedvezményekben részesülnek a dekorációk és bútorok vásárlásakor. Ezenkívül a vásáron berendezési ötletekkel is gazdagodhatnak.

Mivel a rendezvényen jelen lesznek az építők is, az érdekelteknek lehetőségük nyílik a nulláról felépíteni lakásukat, pontosan úgy, ahogy megálmodták azt.

A vásár résztvevőinek meglepetésekben is lesz részük. A Naturlich bútorüzlet például 10 kedvezményre szóló utalványt sorsol majd ki dekorációk és bútorok vásárlására. Aki pedig szerződést köt legalább egy kiállítóval, megkaphatja a két darab 150 lejes vásárlási utalvány egyikét, amit dekorációkra költhet.

Gyere el te is, és nézd meg mi a divat a lakások világában.

A belépés ingyenes, tényleg nem kerül semmibe!

(Hirdetés: H129329)

Címkék: ,