sorskérdések

2020.09.30. 12:21

A Tizenkilenc című darabot mutatja be a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház

Az előadás az Udvari Kamaraszínház magyar sorskérdésekkel foglalkozó sorozatának legújabb darabja, szereplői az első világháború utáni időszakot idézik fel.

A háború, forradalom, szerelem és árulás témája is előkerül Andrási Attila író-rendező Tizenkilenc című előadásában, amelynek bemutatója szerdán lesz Budapesten, a Pozsonyi úti református templom altemplomában – hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

A darab, amelynek témája elsősorban a „vörös vírusként” terjedő ideológiák bemutatása, némi humorral és szerelemmel fűszerezve mutatja be az akkori történéseket, emberi sorsokat – hangzott el a műsorban.

Az előadás egy isten nélküli vallás térhódításáról szól – mondta el a műsorban Andrási Attila író-rendező, aki beszélt arról is, hogy a bemutatót hosszú kutató munka előzte meg.

Azt próbáltuk megjeleníteni, hogy a száműzetésben lévő Lenin hogyan jut el odáig, hogy átvegye egy világbirodalom irányítását, szavaira annyi ember mozduljon a világban – tette hozzá Andrási Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában