Ikszelt Aradon a Steaua

Ikszelt Aradon a Steaua
Románia – Döntetlennel debütált a Steaua labdarúgó–csapatának ideiglenes edzője, Massimo Pedrazzini: legénysége egy gyenge színvonalú mérkőzésen 1–1–er játszott Aradon az UTA ellen.

Mint ismeretes, Gheorghe Hagi a Slavia Prága elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzése után mondott le a Steaua edzői posztjáról. Helyét a Steaua másodedzője, Pedrazzini vette át, míg Gigi Becali klubtulajdonos új szakvezetőt szerződtet a csapathoz. Úgy tűnik, Marius Lăcătuşnak van a legnagyobb esélye arra, hogy tavasztól átvegye a Steaua irányítását. A katonacsapat egykori játékosa jelenleg az UTÁ–nál edző.
Nem kis meglepetésre döntetlent játszott Miovenien a Dacia ellen a Temesvári Stiinţa. Dusan Uhrin edző csapata 2–2–öt ért el az I. Ligában újonc csapat otthonában.
Eredmények
I. Liga, 8. forduló: Pandurii Tg. Jiu – Konstancai Farul 0–1, Unirea Urziceni – Ceahlăul Piatra Neamţ 2–0, UTA – Steaua 1–1, Besztercei Gloria – Galaci Oţelul 2–1, Dacia Mioveni – Temesvári Stiinţa 2–2, Sporting Vaslui – U Craiova 2–0. A többi mérkőzést később játszák.