III. Részek Viadala, Érmihályfalva

Akt.:
III. Részek Viadala, Érmihályfalva
A hét végén, szombaton és vasárnap tartják meg Érmihályfalván a városrészek harmadik versenyét, a Részek Viadalát. A szervezők és a versenyzők várják a szurkolótáborokat, az érdeklődőket.


A programban már hagyományossá vált, illetve egyelőre talányos versenyszámok egyaránt szerepelnek, hozzájárulva a remélhetően jó hangulathoz. Szombaton kispályás focimeccsek (férfi és női csapatoknak) és családi sportvetélkedők lesznek a Praszler stadionban. Vasárnap, már a Gödör rendezvényház udvarán, kisiparos műhely berendezése, főző- és gyerek illetve felnőtt ügyességi versenyek, állathangutánzás, flúgos futam, több fajta énekverseny, rajz- és táncverseny, helytörténeti vetélkedő, erődemonstráció, sőt, egy meglepetés próba is szerepel a programban.

Csapatzászlók

A szervezők és a csapatkapitányok kedden délután tartották meg utolsó egyeztetésüket, amelyen megejtették a focicsapatok csoportbeosztásának sorsolását, továbbá Nyakó József polgármester (és mint a verseny ötletgazdája) átadta a hét csapatkapitánynak a csapatzászlókat: narancssárga – Dihenes (Gábor Éva), piros – Százhold (ifj.Torda Imre), fehér – Kisújváros (ifj.Bánházi Miklós), zöld – Morgó-Tábla (Karsai Attila), kék – Bank utca (Kiss Csaba), sárga – Derík (Kovács Attila), lila – Nagyújváros (dr.Turucz Mária). A szervezők és a versenyzők várják a szurkolótáborokat, az érdeklődőket az egész napos programokra, melyeket vasárnap este, a 19.30 órára tervezett eredményhirdetés után retró party zár.

Rencz Csaba