II. és III. Liga: utolsó forduló

A második liga két csoportja huszonhat együttesének „nyomós” kérésére nem játszanak két mérkőzést a tavaszi idény fordulóiból. A III. Liga csapatai hozzájuk hasonlóan ma fejezik be a pontvadászatot.

Nagyon elfáradhattak a piros-kék váradi focisták szerdán a Caracalon rendezett csatában(???), mert csütörtök csak délután edződgettek a szombati, Temesvári CFR elleni találkozóra készülve. Szakirányítójuk, Gheorghe Silaghi viszont megjelent a délelőtti sajtótájékoztatón és lesütött szemmel ugyan, de készségesen válaszolt a helyi média megjelent képviselőinek kérdéseire. Többek között szót ejtett arról, hogy szünetig dicséretesen teljesítettek tanítványai, ám a második felvonásban mintha nem akarták volna hozni önmagukat, s csupán ide-oda tologatták a játékszert. Az edző elmondta, hogy egyetlen játékosával sem volt elégedett, holott elõre figyelmeztette őket, nehogy könnyen vegyék a caracali mérkőzést.

– Mindhiába! Nem akarom dramatizálni vereségünket és jelenlegi helyzetünket sem, de el kell mondanom, olyan szégyenteljes vereséget szenvedtünk, amelyre most még nem találok magyarázatot. Szombatra viszont fel kellene ébredjenek a fiúk, mert különben ismét visszacsúszunk a tabellán.

Megkapták a pénzüket is…

Mármint a futballisták, hogy ne az legyen a baj, nincs mibõl éljenek, s pénz nélkül nem tudnak játszani. Ráadásul a caracali játéktér kiváló minőségű volt, nem olyan mint a Városi stadion gyepszőnyege, amelyre a váradiak ráfogták elmúlt szombati tehetetlenségüket. Volt is az elsõ negyvenöt percben öt-hat igen jó gólszerzési lehetõségük, míg a másodikban Bucur lõhetett volna gólt, aztán viszont semmi. Majd holnap (?!).