Igényelhető a nevelési-oktatási támogatás

Szatmár megye — Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Szatmár Megyei Szervezete tájékoztatja a megye magyar közösségét, hogy igényelhető a nevelési-oktatási támogatás a magyar nyelven, vagy részben magyar nyelven, illetve fakultatív magyar nyelvet tanuló diákok, főiskolai hallgatók részére.

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Szatmár Megyei Szervezete tájékoztatja a megye magyar közösségét, hogy igényelhető a nevelési-oktatási támogatás a magyar nyelven, vagy részben magyar nyelven, illetve fakultatív magyar nyelvet tanuló diákok, főiskolai hallgatók részére. A támogatás tehát, a felröppent hírekkel ellentétben, az idei évben sem marad el. Újdonság, hogy ettől az évtől az óvodásokra is kiterjed a pályázat. A pályáztatással, a pályázatok elbírálásával a Romániai Magyar Pedagógusszövetség foglalkozik. A Szatmári EMNT részt vállal a pályáztatással kapcsolatos tudnivalók népszerűsítésében. A pályázati borítékot AJÁNLOTT levélben június 3o-ig kell elküldeni (postabélyegző dátuma) az alábbi címre: Teleki Oktatási Központ  545500 Szováta, Rózsák útja 147., Pf.1. Az úrlapok és a kitöltési útmutatók máris letölthetők a www.szulofoldonmagyarul.ro honlapról.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .