Ifi Hetek 2008

Ifi Hetek 2008
Hargita megye – Idén április 3o és május 18 között kerül sor az Ifi hetek elnevezésű rendezvénysorozatra – tudtuk meg április 17-én a szervezőktől.

Hargita Megye Tanácsa, a Csíki Diáktanácsok, a Hargita Megyei Sportigazgatóság, Csík Terület Ifjúsági Tanácsa, a Zöld SzékelyFöld Egyesület, a Sapientia Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzata és a Hargita Megyei Ifjúsági Igazgatóság közös elképzelései, programjai valósulnak meg, több mint két héten át. Az események többnyire iskolákon kívül zajlanak.

Borboly Csaba, a Hargita Megyei Tanács alelnöke, kiemelte, örvendetesnek találja, hogy idén a fiatalok egész széles skálán fognak tevékenykedni az Ifi Hetek alatt, hiszen sportvetélkedőktől , kulturális rendezvényeken, koncerteken át, környezetvédelmi vetélkedőkig át minden megtalálható az igencsak széles porgramkínálatban. Megdícsérte azokat a fiatalokat, akik részt vállalnak a szervezésben. Hangsúlyozta, azok a fiatalok, akik ilyen mértékű szerepet vállalnak egy közösség érdekében, felbecsülhetetlen értékkel bírnak társadalmunkban. Ezekből a fiatalokból lesznek később közösségi vezetők, ők vállalnak közéleti szerepet.

 

Tisztelettel,

Alelnöki Kabinet