Idősek napja Alsóvadászon

Az abaúji településen 2002 óta minden évben tavasszal rendezvénnyel köszöntik a munkában megfáradt nyugdíjasokat. Ebben az esztendőben az elmúlt hétvégén rendezték meg az ünnepet.

Szombaton nagyon szép számban gyűltek össze az általános iskola tornatermében a meghívottak.

Az ünnepelteket Molnár János alpolgármester köszöntötte, majd köszöntő beszédet mondott Kiss Lászlóné polgármester. Üdvözölte a résztvevőket dr. Ódor Ferenc, országgyűlési képviselő és Hegedűs István református lelkipásztor. Ezután ünnepi műsor következett, felléptek a helyi óvodások, majd az általános iskola tanulói, és az alsóvadászi Idősek Klubjának tagjai. Zenei bemutatón a volt tanítványok léptek fel. Meghívott művészek és vendégek is szórakoztatták a jelenlévőket, volt modern táncbemutató és zenés szórakoztató műsor, Havasi György művész és kollégáinak közreműködésével.

Öröm és elégedettség

A meghívottakat kellemes és ízletes vacsorával látták el. Már a vacsora közben megkezdődött a tombolahúzás, nagyon sok értékes és szép ajándékhoz jutottak a nyugdíjasok. A kulturális és szórakoztató műsor után Pintér Péter önkormányzati képviselő zeneszámai szórakoztatták a közönséget.A rendezvény késő este ért véget, úgy éreztük a nyugdíjasok örömével és megelégedésével.Az önkormányzat sok támogatást kapott a rendezvény sikeréhez, kívülálló szervektől, melyet ezúton is köszönünk- jelentette ki végezetül Dienes Györgyné önkormányzati képviselő.

B. Gy.