Idén is házhoz megy a KMDSZ Mikulás

Idén is házhoz megy a KMDSZ Mikulás
A Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) családosoknak és óvodáknak, iskoláknak biztosít mikulásszolgálatot. A KMDSZ Mikulás ötlete évekre nyúlik vissza, több száz gyerek és óvodás csoport ujjongott már a jelmezbe bújt egyetemistáknak. Az ajándékozás során lakásokba és tanintézményekbe is ki lehet hívni az önkénteseket.

A kiküldött csapatok Mikulásból és krampuszokból állnak, akik elvarázsolják a kisgyerekeket kérdéseikkel, érdeklődésükkel. Éneklés, szavalás gyakran a köszönet: a Mikulás bármit szívesen meghallgat – és persze jutalmaz. A látogatások mintegy 20-25 percet vesznek igénybe. Az ajándékcsomagokat a szülők, nevelők, oktatók biztosítják.

Az érdeklődés függvényében a rendelések felvétele korlátozott. Mikulást rendelni a 0755-116-251-es telefonszámon, a titkarsag@kmdsz.ro levélcímen, a következő google űrlap kitöltésével: https://docs.google.com/forms/d/1T_LAciYuo1oHGxwYLQhvcHyNPpbJQz70PbDwHoVUVJc/edit vagy személyesen, a szervezet Petőfi Sándor/Avram Iancu utca 21. szám alatti székhelyén, 9–17 óra között lehet. A jelentkezés határideje december 3.

Kolozsvár,
2015. 11. 29.

Címkék: , ,