Idén is farsangoltak a margittai nyugdíjasok

Idén is farsangoltak a margittai nyugdíjasok
Bihar megye – Húshagyó kedden a margittai nyugdíjas klub idén is megrendezte télbúcsúztató farsangi mulatságát. A jelmezeket igen ízlésesen és ötletesen választották meg, igazi farsangi hangulatot varázsolva a terembe.

 

 

A műsorral és disznótoros elfogyasztásával egybekötött estnek a Caritas nagyterme adott otthont. Év közben ugyanitt találkoznak heti rendszerességgel a szépkorú urak és hölgyek. Az összejövetelre szinte minden tag elment, és végig nagyon jó volt a hangulat. Saját műsorokkal is készültek, de meghívtak fiatalabb előadókat is. Elsőként a klub énekkara lépett fel, majd egyéni és közös produkciókkal szórakoztatta a közönséget Posszert István, Posszert Piroska, Schaitzer Tibor és Ádám Ida. Őket követően a Partium Rádió Margitka nénije, és a Koppányi–Galambos duó lépett színre aktuális műsorával. Köszöntőt Kiss Károly, a Caritas vezetője, illetve Pocsaly Zoltán alpolgármester mondott, aki idén sem maradt távol a nyugdíjasok mulatságától.

 

Farsangi hangulat

 

A jelmezeket igen ízlésesen és ötletesen választották meg, igazi farsangi hangulatot varázsolva a terembe. A vacsoráról a Caritas gondoskodott, melyhez a hangulatot a tagok és a meghívottak „tálalták”. A zenét, mely mindenképpen megfelelt a korcsoportnak és az eseménynek, a nyugdíjasok állandó lemezlovasa biztosította. Természetesen nem maradt el a tánc sem, ahol a klub tagjai korukat meghazudtoló intenzitással léptek a parkettre. Végig vidám hangulat uralkodott, és már azt fontolgatták, mikor lesz a következő vidám együttlét.

Szőke Ferenc