ERDON Helyi hírek

2007.08.12. 17:27

Tragédia az országúton

<p>Nagyvárad - Egy halottja, egy súlyos, és egy könnyebb sérültje van annak a balesetnek, ami szombaton kora délután történt az Arad felé vezető országúton, a körgyűrű és a reptér közötti szakaszon.</p>

A nagyváradi 24 éves P. Z. Opel személygépkocsijával Nagyürögd irányába tartva ki akart kerülni egy Iveco utánfutós nyergesvontatót, ami a belső sávon kanyarodáshoz készülődve vesztegelt előtte, beleakadt, átsodródott az ellentétes menetirányú forgalmi sávba, s frontálisan ütközött az ott szabályosan érkező Peugeot személyautóval, ami a megyeszékhely irányába tartott. A kép bizonyítják az ütközés erejét. A vétkes autós életét vesztette, egy személy, a vétlen autós neje súlyosan, ő maga könnyebben sérült meg a balesetben, tájékoztatott a Bihar megyei közlekedésrendészet ügyeletese. Nem hivatalos információink szerint az elhunyt fiatalember rendőr volt, s épp egy továbbképzésről tartott hazafelé.

Zámbó Sipos Mónika

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!