Ibiza partin a Seat család új tagjával

Ibiza partin a Seat család új tagjával
Nagyvárad – Péntek éjjel a Heat klubban az Iberica Auto márkakereskedés hivatalosan is bemutatta Bihar megyei célközönségének az új Seat Ibiza személygépkocsit. A partin kitünő hangulat uralkodott.

A nagyváradi Heat klubban megrendezett ünnepségen az Ibiza szigeti partikra emlékeztető légkör uralkodott. Az est sztárvendégei a hazai zenei körökben jól ismert DJ Rynno és Sylvia voltak, akiknek a közös száma első helyeken tanyázik a romániai toplistákon. A jó hangulathoz a táncos lányok által nyújtott produkciók is hozzájárultak, akik az új modell által sugallt életérzéshez alkalmazkodva voltak öltözve. A szervezők ugyanakkor arra invitálták a jelenlevőket, hogy az Iberica Auto márkakereskedés Kolozsvári út 289. szám alatt levő bemutatótermébe is látogassanak ki annak érdekében, hogy egy drive test keretében személyesen is megtapasztalják: milyen élményt jelent az új Seat Ibiza személygépkocsit vezetni. Két példány az új modellből a klub bejárata előtt is látható volt, a gépjárművek főleg sportos külsejükkel és dizájnjukkal hívták fel magukra a figyelmet.

Kényelem és biztonság

Erich Schmitt, a Seat csoport vezetője a következőképpen mutatta be a Seat autócsalád legújabb tagját: “Az új Ibizát azért hoztunk létre, hogy úgy növeljük az adrenalinszintet, hogy közben csökkentjük a káros anyagok kibocsátását. Alacsony fogyasztású gépjárműveink benzinmotoros változatai ugyanis kevesebb mint 160g széndioxidot bocsátanak ki kilométerenként. Az elsősorban fiatal, illetve ifjú lelkületű vásárlóknak szánt modellek esetében a kényelmi és biztonsági paraméterekre is nagy hangsúlyt fektettünk, például újfajta légzsákrendszerrel és a parkoláskor működésbe lépő szenzorokkal láttuk el ezeket”.        

Az új Seat Ibiza egyébként május 22-én, a madridi Autószalonon mutatkozott be az európai vásárlóközönségnek, Romániában június 26-a óta kapható.

Ciucur L. Antonius