Iaşi – Temesvár járatot indított a TAROM

Iaşi – Temesvár járatot indított a TAROM
Vasárnap indítja a TAROM a Iaşi – Temesvár járatát. A TAROM hetente négyszer biztosít vasárnaptól légi utasszállítást Iaşi – Temesvár, illetve Temesvár – Iaşi között. A menettérti jegyek ára 40 eurónál kezdődik.

A repülők hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap közlekednek majd a két város között. Hétfőn, szerdán és csütörtökön 08:30-kor száll fel a gép Iaşi-ból és 10:20-kor landol Temesváron. Vasárnap 13:30-kor indul Iaşi-ból és 15:20-kor érkezik Temesvárra.

Wolff Werner-Wilhelm, a TAROM vezérigazgatója elmondta, tervezik a légitársaság gépparkjának megújítását, és miután ez megtörtént, kisebb repülőket használnak majd ezen a távon. Egyelőre 48 férőhelyes ATR-42-esek fognak közlekedni Iaşi és Temesvár között.

Wolff Werner-Wilhelm azt is elmondta, egyelőre a nyári időszakra tervezik a Iaşi – Temesvár járat működtetését, tehát március 25-étől október utolsó vasárnapjáig. Ez alatt azt is felmérik, mekkora igény van erre a szolgáltatásra az utazóközönség részéről – magyarázta a vezérigazgató.

www.agerpres.ro