Iaşi: A TAROM elbocsátotta azt az alkalmazottját, aki ittasan jelent meg a munkahelyén

Iaşi: A TAROM elbocsátotta azt az alkalmazottját, aki ittasan jelent meg a munkahelyén
Elbocsátotta a TAROM azt az alkalmazottját, aki július 24-én ittas állapotban jelent meg a munkahelyén – közölte pénteken a légitársaság az AGERPRES hírügynökséggel.

A TAROM műszaki osztályának alkalmazottja 2018. július 24-én ittasan jelent meg a munkahelyén. A TAROM közleménye szerint az alkalmazott egyik repülőnél sem végzett munkát aznap, és az ezt követően elvégzett ellenőrzések során megbizonyosodtak, hogy a TAROM egyetlen gépe esetében sem sérültek a biztonsági szabályok. Az alkalmazott engedélyét már másnap bevonták, és azóta nem fejtett ki semmiféle tevékenységet a légitársaságnál – szögezi le a TAROM, amely szeptember elsejei hatállyal szerződést bontott a szóban forgó személlyel.

A közlemény azt is leszögezi, hogy a TAROM gépeit nem egy személy, hanem egy egész műszaki csapat ellenőrzi. ‘A iaşi-i eset sajnálatos, és nem jellemző a TAROM műszaki osztályára. Mi több, a TAROM társaság a lehető leggyorsabban intézkedett egyrészt annak kiderítésére, hogy milyen tevékenységeket fejtett volt alkalmazottunk, másrészt hogy megszüntesse a munkaviszonyt a szóban forgó alkalmazottal. A TAROM zéró tolaranciát mutat az ilyen esetekkel szemben’ – olvasható a légitársaság közleményében.

www.agerpres.ro

Címkék: , ,