I.Érmelléki Karácsonyi Vásár

I.Érmelléki Karácsonyi Vásár
Bihar megye – Székelyhídon december 17. és 23. között rendezik meg az Érmelléki Termékek I. Karácsonyi Vásárát, melynek ideje alatt érmelléki termelők és kereskedők kínálják portékáikat. A város központjában sorra kerülő vásár minden napján kulturális program is várja az érdeklődőket, a következő program szerint.

 

Szombat, 16 óra – megnyitó, közreműködik a református egyházközség Vegyeskara, a Férfikórus, az érkeserűi asszonykórus, Bertalan Attila citerás, a biharvajdai Reménysugár kórus; Vasárnap, 17 óra – fellép a bihardiószegi és biharfélegyházi Tini Dance Center tánccsoport, a helyi Szent Brigitta Gyermekkórus, a szentjobbi Vadvirág kórus; Hétfő, 17 óra – fellép: székelyhídi óvodások, csokalyi és nagykágyai óvodások és elemi iskolások; Kedd, 17 óra – fellép: érolaszi elemi iskolások, helyi óvodások és iskolások; Szerda, 17 óra, fellép: érköbölkúti és helyi iskolások, óvodások; Csütörtök, 17 óra, fellép – hegyközszentmiklósi óvodások és elemi iskolások, helyi iskolások; Péntek, 16.30 óra, fellép: – Búzavirág népdalkör, a bihardiószegi Asók István Énekkar, a helyi Flying Steps, TDC, Control Dance; 19 óra – Szandi koncert.

A rendezvény ideje alatt a Múzeumban a következő kiállításokat lehet megtekinteni: Székfaragó mesterek az Érmelléken (Kéri Gáspár gyűjteménye); Székelyhídi festők, művészek kiállítása; Bihardiószegi művészek tárlata; Könyvkiállítás; Székelyhídi iskolások karácsonyi kiállítása.