Huszonöt éve Önökkel

Huszonöt éve Önökkel
Olvasóink hűségének is köszönhető, hogy jelenlegi a Bihari Napló az egyik legnagyobb példányszámú magyar napilap Partiumban és Erdélyben, s egyben az egyik legolvasottabb is.

Te Jó Isten, kaptam a fejemhez, amikor tudatosult bennem, hogy a Bihari Napló 2015. január 4-én ünnepli a 25. születésnapját. Ha visszapörgetem emlékeim filmjét nem a napilapkészítés idegmorzsoló nehézségei, a bosszantó, de néha előforduló hibák, az állandó viaskodás a hivatalokkal, hanem a mindennapi kihívás szépsége, az egyik pillanatról a másikra változó helyzetek, az olvasók elégedettsége, egy jól sikerült írás, egy jó lapszám olyan érzést jelent számomra, ami erővel, bizakodással tölt el. A legfontosabb számunkra előfizetőink, olvasóink hűsége, amely kihalóban lévő erény manapság. Ennek a kitartásnak is köszönhető, hogy jelenlegi a Bihari Napló az egyik legnagyobb példányszámú magyar napilap Partiumban és Erdélyben, s egyben az egyik legolvasottabb is. Ez pedig olvasóink, előfizetőink ragaszkodása, szeretete nélkül nem valósulhatott meg. Ezúttal is hálásan köszönöm mindenkinek.
Jó látni, hogy szinte pezseg a szerkesztőség, az újságírók fáradhatatlanul járják a terepet, hogy aztán elkészülhessenek a lapszámba szánt cikkek. És aztán másnap mindent elölről kezdünk, újult erővel, lendületesen…
Nem adják ingyen a sikert, azért minden egyes nap meg kell küzdeni. De ez így van rendjén. Kell egy nagyon jó csapat ahhoz, hogy eredményesek és hatékonyak lehessünk, hogy egy korszerű újságot tehessünk le az olvasónk asztalára. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan csapatot sikerült kialakítani az évek során, amely az újság érdekeit a sajátjáé elé helyezi. Szakmai és emberi szempontból is olyan zsurnaliszták ők, akiknek fontosak azok az értékek, azok a hagyományok, melyek a magyar újságírást jellemzik. Számítani lehet rájuk ebben a nem családbarátnak számító hivatásban. Ugyanúgy, ahogy olvasóink is mindig számíthatnak ránk! Hála és köszönet minden előfizetőnknek, olvasónknak, partnerünknek!

Rais W. István