Huszár István jelölteti magát polgármesternek

Huszár István jelölteti magát polgármesternek
Csütörtökön délután a várban választmányi gyűlést tartott az RMDSZ nagyváradi szervezete. Huszár István alpolgármester, városi elnök bejelentette: jelölteti magát a polgármesteri tisztségre.

Huszár István alpolgármester, városi RMDSZ-elnök javaslata alapján a választmányi tagok megszavazták, hogy a küldöttek keretszáma 47-ben legyen meghatározva, a polgármesteri, illetve önkormányzati képviselői tisztségre pályázók pedig március 1–25. között nyújtsák be a szükséges dokumentációkat, hogy aztán az április 15-i gyűlésen rangsorolják őket.
Az elöljáró arra hívta fel a figyelmet: sokkal erősebb képviseletet szeretne a következő ciklusban, és ezt véleménye szerint csak egységesen lehet elérni, tehát az az üzenete a váradi magyarság számára, hogy erősödni kell, nem gyengülni. Azt is mondta: alpolgármesterként nehéz év áll mögötte, sok akadályt kellett legyőznie, de az, hogy az emberek bizalommal fordultak hozzá és a csapatához, azt jelzi számára, hogy érdemes dolgozni, és szükség van arra, hogy ott legyen. Hangsúlyozta: ezzel együtt természetesen sok még a tennivaló, kötelesség- és feladatszerűen fel kell vállalni azoknak a problémáknak a megoldását, melyeket írásban vagy szóban jeleznek az emberek közvetlenül neki, vagy a körzeteken keresztül. Úgy fogalmazott: nem ígéri, hogy lehozza majd a csillagokat az égről, de mindent megtesz annak érdekében, hogy a magyarok otthon érezzék magukat Váradon. A csapatát a megújulás, a tisztaság és az odaadás jegyében állítja össze, és konstruktív, erős profilú kampányt szeretne folytatni azt tartva szem előtt, hogy őneki minden nagyváradi magyar embert kell képviselnie.

Ciucur Losonczi Antonius0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .