Húsvéti szerencse az ERA-ban! Ezer vásárló kap ajándékot az ünnep alkalmából

Húsvéti szerencse az ERA-ban! Ezer vásárló kap ajándékot az ünnep alkalmából
Mivel az ERA könnyíteni akar hűséges klienseinek az ünnepi készülődésben, megszervezi a Szerencsekerék nevű akciót, melynek keretében azok, akik legalább 200 lej értékben vásárolnak, megnyerhetnek egy díjat.

A részvételhez semmi egyebet nem kell tenni, mint a központ bármelyik üzletében vásárolni, ide értve a Carrefour-t és a Bricostore-t is, április 15. és 18., illetve 16 és 22 óra között, majd megjelenni az ERA információs pultjánál a kasszabonnal. Nem kevesebb, mint 1000 ajándék várja a szerencséseket, érkezési sorrendben. Fontos tudni, hogy egy személy többször is részt vehet az akcióban, akár ugyanazon a napon is, azzal a feltétellel, hogy a bonjai más és más üzletből legyenek.

Régiségek új vására

Aki húsvétra valami különlegességet akarnak ajándékozni, vagy csak valami rendkívüli holmival akarják gazdagítani lakásukat, érdemes felkeressék a régiségek vásárát szombaton, április 19-én 10 és 18 óra között az ERA Park kupolája alatt.

A vásárt ezentúl minden hónap harmadik szombatján tartják meg. A mostani vásáron több mint 30 kiállító vesz részt, akik bizsukat, bélyegeket, érmeket, porcelánokat és sok egyebet kínálnak.

BonbonERA dalmatákkal várja a gyerekeket

A legkisebbekről sem feledkeznek meg az ERA-ban ezen a hét végén sem. Szombaton 11 órától a 101 Kiskutya című filmet vetítik számukra.

A filmet bárki ingyen nézheti meg a bevásárlóközpont eseménytermében. Ugyancsak szombaton BonbonERA tojásfestő műhelybe várja a gyerekeket, ahol nem csak szépérzékük finomodhat, de a néphagyomány ápolásához is hozzájárulnak, hogy legyen mindenkinek boldog a húsvét!

Az ERA központban zajló további eseményekről az alábbi elérhetőségeken lehet információkat találni:

http://era-oradea.ro/ro/te-paste-norocul-0

http://era-oradea.ro/ro/targ-de-antichitati-4

http://era-oradea.ro/ro/weekend-uri-cu-filme-gratuite

http://era-oradea.ro/ro/ateliere-bombonera

Címkék: ,