Húsvéti nyereményjáték az Erdonnal!

Akt.:
Húsvéti nyereményjáték az Erdonnal!
Az Erdon.ro megjutalmazza a húsvéti ünnepek alkalmából. Vegyen részt játékunkban és megnyerheti a felajánlott három díj egyikét.

A nyereményjátékot március 28. és április 10. között szervezzük meg. Sorsolás április 10-én, 14 órakor, az Erdon.ro székhelyén (Dacia sugárút 34. szám). A nyerteseket telefonon keresztül értesítjük.

A húsvéti nyereményjáték díjai:
– Választhat egy, Exilis berendezéssel végzett, két arcfiatalító kezelést magában foglaló bérlet, vagy egy, két IPL kezelést (végeleges szőrtelenítés, fotorejuvenáció, rosacea, akne, seprűvénák) magában foglaló bérlet között, a Beauty Studio Tabu felajánlásával.
– Egy három meghívót magában foglaló minibérlet a Cinema Palace moziba.
– Egy Hipoxi trainer vagy Electro-fitness bérlet, igény szerint, a Dynamix Fit felajánlásával.
Szabályzat
A nyeremény pénzre nem váltható. A játékban nem vehetnek részt az Inform Media Press alkalmazottai és ezek I. fokú rokonai. A részvételi szelvény személyi adataival történő kitöltésével Ön beleegyezik abba, hogy adatait az Inform Media Press marketingcélokra felhasználja. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki. Az Inform Media Press fenntartja magának a hamis adatokat megadó résztvevők kizárásának jogát.

Beauty Studio Tabu
A leginnovatívabb szalon az arc- és alakformálás területén Nagyváradon, a Beauty Studio „Tabu” szalon a Szigligeti Ede utca 5. szám alatt, a 2-es lakásban található.
A „Tabu” csapata utolsó generációs felszerelésekkel (BTL EXILITE, BTL EXILIS ELITE és BTL X-WAVE) áll rendelkezésükre. Ezek a felszerelések non invazív esztétikai technológiákat alkalmaznak, amiket klinikailag igazoltak az USA-ban szépségszalonokban és klinikákon, a rendszerek US FDA (United States Food and Drug Administration) engedéllyel rendelkeznek, amiket egyébként az orvosok is támogatnak világszerte, mint biztonságos és hatékony szépészeti technológiákat.

Dynamix Fit
A HYPOXI edzőt azon emberek szükségelteinek kielégítésére hozták létre, akik rövid idő alatt, látható eredménnyel és tartósan szeretnének fogyni és küzdeni a narancsbőr ellen. Ez a módszer a leghatékonyabb megközelítése a súlyvesztésnek, mivel a problémás testrészekre (has, csípő, fenék és comb) összpontosít, ahol túl sok zsírszövet halmozódik fel. Egy természetes fogyási módszer, ami felveszi a harcot a narancsbőrrel, visszaadja a bőr feszességét és rugalmasságát. Az eredmények már néhány ülés után észrevehetők és hosszú távra szólnak.
A HYPOXI egyedülálló módja az alakformálásnak, mivel a vákuum és kompressziós terápiát mérsékelt intenzitású kardio edzésekkel ötvözi a lokalizált zsírrétegek elégestése céljából és csak a problémás részekre összpontosít.

Electro-fitness
Just got ems – egy forradalmi módszer, egy 20–30 percig tartó hatékony edzés. Ez egy EMS (Electrical Muscle Stimulation) edzés, ami különbözik a fitnesz termekben ismert konvencionális edzésektől. Az EMS edzés ideális azoknak a személyeknek, akiknek nincs idejük fitnesz termekbe járni. Az eddig ismert EMS készülékektől eltérően, a JustFit by Dynamix fit – EMS wireless technológia – megszabadítja Önöket a készüléket és az Önök által használt mellényt összekötő kényelmetlen kábelektől. Élvezhetik a mozgás teljes szabadságát, mobilabbak lesznek és a gyakorlatokra összpontosíthatnak anélkül, hogy valami más elvonná a figyelmüket.