Húsvéti készülődés a Csillagocskáknál

Húsvéti készülődés a Csillagocskáknál
Immár kilencedik alkalommal szerveztek húsvéti készülődést a nagyváradi Csillagocska Református Zeneóvodában március 23-án, amelyen kicsik és nagyok együtt készítettek az ünnepre díszeket és festett tojásokat.

A szülőket, gyermekeket és a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium tanítónéniit Pálfi József lelkipásztor köszöntötte a foglalkozás elején, majd kezdetét vehette a készülődés. A hat műhelynél szebbnél szebb díszek és tojások születtek: lehetett gipszformákat festeni, tojásokat festeni egy különleges módszerrel, hurkapálcára helyezett piros tojást díszíteni, kis kakast készíteni tojástartóból, kifújt tojásból nyuszikat és babákat, valamint elmaradhatatlan volt a kisebbek számára a só-liszt gyurmaformák magvakkal való díszítése sem. A délelőtti családi program alkalmával a résztvevők Benedek Árpád zenepedagógus és a Csillagocska Zenekar vezetésével énekeket tanultak. Az alkotásban megfáradtak kalács és tea mellett frissülhettek fel.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .