Hozta a kötelezőt az Unirea

Hozta a kötelezőt az Unirea
A Megyei labdarúgó bajnokság 27. fordulójának előrehozott meccsén az Érmihályfalvi Unirea 2-0-ra nyert szerda délután Biharpüspökiben.

A megyei focibajnokság listavezetője, az Érmihályfalvi Unirea szerda délután hozta a “kötelező” győzelmet a Nagyváradi Frontiera vendégeként. Az első félidő legfontosabb eseménye a 19. percben történt, amikor Szalai a felső léc alá bombázva megszerezte az érmellékiek első gólját, mielőtt teljesen elálmosodtunk volna a hazaiak mutatta kapkodás és a vendégek pontatlanságai láttán. Igaz, utóbbihoz hozzájárult, hogy hepehupás talajon talán még a labda sem tudta, merre pattanjon. A második játérészben már több volt a labdarúgásként értékelhető mozzanat, ám gól csak egy született: az 52. percben Crişan beadását újra Szalai perdítette a hálóba.

Két gól, három pont

A Frontiera legnagyobb lehetősége volt, amikor csatáruk az üres kapu előtt a hosszú sarokba akart csavarni – nem sikerült. Nagyobb összpontosítással az Unirea gólarányt javíthatott volna, de amiért Biharpüspökibe érkezett – a 3 pontért – azt teljesítette. Csűri Sándor edző a következő csapatot küldte pályára: Szász (78.p. Perényi) – Jude, Ruszkai (76.p Nagy), Máté, Săraz, Fele Sz., Fele S., Iambor, Crişan, Szalai (65.Béres), Popa. Az utánpótás csapatok találkozóját is a vendégek nyerték 5-3-ra.

 

Címkék: , ,