Hószünet Szatmár megyében

Hószünet Szatmár megyében
Szatmár megyében február 16-án, csütörtökön, a szerdán esett hómennyiség miatt 20 tanintézményben (iskolákban és óvodákban) szünetelt az oktatás. Amint azt Gigel Buth főtanfelügyelő elmondta, az érintett iskolák egynapos szünetet kértek, amit a tanfelügyelőség csütörtök reggel jelzett is a szaktárca felé.

Kérdésünkre Simona Sibianu az iskolahálózatokért felelős szaktanfelügyelő elmondta, csütörtökön 17 településen 20 iskolában összesen 1957 diáknak nem volt tanítás. Az útviszonyok miatt a tanítás a következő településeken szünetel:  Érendréd, Aranyosmeggyes, Patóháza, Szatmárgörbed, Józsefháza, Szilágypér, Szamoskrassó, Nagykolcs, Kiskolcs, Szamoslippó, Szamoskóród, Dobrácsapáti, Sződemeter, Pele, Tasnádcsán, Érkisfalu, Érszodoró.

Amennyiben az időjárás, valamint az útviszonyok nem változnak, azok az iskolák, ahol nem tudják megoldani a diákok ingáztatását,  kérhetik további szünnapok jóváhagyását a tanfelügyelőségtől.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .