Homor: December 20-ig átadják a Déva-Lugos autópálya újabb 15 kilométeres szakaszát

Cătălin Homor, az közúti infrastruktúra-kezelésért felelős országos társaság (CNAIR) vezérigazgatója
Cătălin Homor, az közúti infrastruktúra-kezelésért felelős országos társaság (CNAIR) vezérigazgatója
Ha jövő hónap elejére kiállítják a felújított környezetvédelmi engedélyt, akkor december 20-ig átadják a Déva-Lugos autópálya újabb 15 kilométeres szakaszát – jelentette ki kedden Cătălin Homor, az közúti infrastruktúra-kezelésért felelős országos társaság (CNAIR) vezérigazgatója.

Szerinte nem azt kellene nézni, hogy hány kilométer autópályát adtak át az idén, hanem azt, hogy mit tettek az autópálya építés ügyében, hiszen számos szakaszon lehetetlen volt dolgozni, mert nem létezett építkezési engedély.

Homor szerint 2017-ben teljes egészében befejezik többek között a Gyalu-Magyarnádas és a Marosvásárhely-Aranyosgyéres sztrádaszakaszokat.

Az igazgató elégedett azzal, hogy sikerült a projekteket álló helyükből kimozdítani és azt mondja: valós célkitűzés, hogy jövőre 150 kilométer pályát adjanak át a forgalomnak.

AGERPRES /(RO – szerző: Oana TILICĂ, szerkesztő: Andreea MARINESCU; HU – szerkesztő: ERDÉLY András)

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter