Hókusz-Pókusz Bajnokság az ERA Parkban

Hókusz-Pókusz Bajnokság az ERA Parkban
Gyerekek és szülők közötti komoly bajnokságra várja a szórakozni vágyókat az ERA Park bevásárlóközpont.

Miután az ősszel nagy sikernek örvendett, december 17-én, szombaton újra megrendezik a nagyváradi ERA Park bevásárlóközpontban a Hókusz-Pókusz Bajnokságot. A 17 és 20 óra között sorra kerülő eseményen a központ kupolája alatt 7 próbát kell teljesítsenek a gyerekek és a szülők. Az eseményeket profi előadóművészek fogják kordában tartani, a hangulat emeléséhez műhó, csengettyűszó és fenyőfa fog hozzájárulni, a versenyzők életét BonbonERA fogja “megédesíteni”, valahányszor annak szükségét látja.

Amikor a versengés véget ér, porondra lép Hokus Pokus Preparatus, a nagy mágus varázserejéből adni fog a gyerekeknek is, ami által ők is varázslókká válhatnak, a legügyesebbek meglepetésajándékokra is számíthatnak.

Az esemény attrakciói közé tartozik, hogy Fehér Szobor ruháját a gyerekek színezhetik ki kedvük szerint, illetve különféle méretű és alakú luftballonokat hozhatnak létre. A nap fénypontjaként karaokéra is lehetőség lesz, a gyerekek valóságos sztárokká léphetnek elő a Hocus Pocus együttes mellett.

A bajnokság célja, hogy a gyerekek és a szülők egyaránt megtanuljanak csapatban gondolkodni és cselekedni, legyenek gyorsak, figyelmesek, bátrak és legyen önbizalmuk.

További információ található az era-oradea.ro internetes oldalon, vagy az ERA Park facebook-os oldalán.

A részvétel ingyenes.

Mindenkinek varázslatos ünnepeket kívánnak a szervezők!

Címkék: ,