Hobbiállatként tartott tyúk mint válóok

Hobbiállatként tartott tyúk mint válóok
Egy fekete tyúk miatt válik Mihai Albu, a legismertebb román cipőtervező, felesége ugyanis hobbiállatként mindenhova magával cipeli a szárnyast – közölte szerdán a Click című román magazin.

 

A baromfi nyolcéves házasságnak vetett véget. A román sajtó szerint a legmagasabb sarkú cipő 2010-es világrekordjával büszkélkedő híres lábbelitervezőt módfelett féltékennyé tette, hogy tévészereplésein az utóbbi időben riporterek már nem a cipőkről, hanem felesége tyúkjáról kérdezték.

Iulia Albu saját jogán is hírességnek számít Romániában, hiszen egyre sikeresebb divatlapszerkesztő, de az kétségtelen, hogy a néhány hónapja beszerzett törpe cochin sokat lendített ismertségén. A divattervezői szakra járó hölgy a tyúkot az egyetemtől kezdve a tévéstúdiókig mindenhova magával viszi, egy beszélgetős műsorban pedig azzal is eldicsekedett, hogy a szárnyas ugyan nem szobatiszta, de interneten vásárol számára speciális pelenkát az Egyesült Államokból, csomagonként tíz dollárért.

A Chateau LouLou de la Fraise névre keresztelt tyúk egy kaméleont váltott a házaspárnál az egzotikus házikedvenc poszton: a jelek szerint a férj jobban tűrte a szótlan hüllőt, mint a kínai selyemtyúkot.

A román lapok most azt találgatják, hogy mi lesz a szárnyas sorsa, ha – közös szerzeményként – a váláskor Mihai Albu igényt tart majd a felére.