Hivatalosan is van fűtés

Szatmár megye – Hivatalosan is átadták tegnap délben, Székely Ervin, közegészségügyi államtitkár jelenlétében, a Megyei Kórház hőközpontját. A beruházás csaknem 550 ezer lejbe került, és Szatmárnémeti önkormányzatának közbenjárásával és anyagi támogatásával készülhetett el.

A jelenleg hatályban lévő törvények rugalmasságának köszönhető, hogy az önkormányzat — annak ellenére, hogy a Megyei Kórház a közegészségügyi hatóság, és a szaktárca felügyelete alá tartozik — a szorult helyzetben lévő intézmény segítségére siethetett.

A hőközpontban a munkálatokat a Poszet Kft végezte, amelynek külön is köszönetet mondtak a gyors és hatékony munkavégzésért, ugyanis a munkálatokkal a határidő lejárta előtt végeztek, ami nem jellemző a megye más területein dolgozó cégek többségére.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter