ERDON Helyi hírek

2008.07.03. 07:42

A polgárőr utasította a gázolót, hogy hagyja el a helyszínt

<p>Szatmárnémeti - Egy idős férfit gázoltak el szerda este fél kilenckor Szatmárnémeti régi főterén a Dacia szálló előtti gyalogosok számára kijelölt átkelőhelyen. <A href="http://video.erdon.ro/members.erdon1/flv-G%C3%A1zol%C3%A1s%20az%20%C3%A1tkel%C5%91n_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://media.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A vétkes Opel vezetőjét a téren szolgálatot teljesítő polgárőr elengedte, mondván, hogy nem történt súlyosabb baleset. Az elgázolt férfit a parkban ülő fiatalok segítették fel a földről, majd telefonáltak a rendőrségre. A szemtanúk elmondása szerint, az Opel vezetője a balesetet követően megállt, azonban a polgárőr utasítására elhagyta a helyszínt. A kiérkező mentősök a megyei korházba szállították az idős férfit. A rendőrség a szemtanúk leírása alapján körözést adott ki az Opel vezetője ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!