Hiába verte, a lány nem akart szexelni

Hiába verte, a lány nem akart szexelni
Nagyvárad – Egy meghiusult nemi erőszak kísérlete s jogosítvány nélküli vezetés miatt kell rövidesen az igazságszolgáltatás előtt felelnie a nagyváradi 41 éves B. D.-nek, tájékoztatott Dorel Motiu, a Bihar megyei ügyészség szóvívője.

A nagyváradi ügyészség nyomozott a 2006 június 3-án történt ügyben, s immár elég bizonyíték gyűlt össze, hogy vádat emeljenek a férfi ellen. A napokban elkészült vádirat szerint B. D. az ominózus nap estéjén egy 1300-as Daciával furikázott jogosítvány nélkül a nagyváradi Onestilor utcában, amikor megpillantott egy fiatal hölgyet, P. D.-t, későbbi áldozatát. Megállt mellette, s kezdte tenni a szépet a lánynak, hogy rávegye, szálljon be mellé, hogy hazavigye.

Beült, de nem hagyta magát

Addig szövegelt mézes-mázosan, aggódóan, míg az eleinte határozottan elutasító magatartást tanúsító P. D. “megadta” magát, hagyta magát rábeszélni, hogy férfi hazavigye, ha már úgyis késő van, sötét a környék, s ráadásul közeli szomszédságban állnak. Ezek voltak ugynis B. D. legmeggyőzőbb érvei. Szóval a lány beszállt a Daciába, elindultak az otthona felé, ám odaérve a férfi hirtelen irányt váltott, s szexuális ajánlatot tett utasának. Előbb normál szexet akart, de mert a lány elutasította, orális szexre akarta rávenni P D.-t, de hiába. Előbb csak verbális erőszakot alkalmazva próbálta jobb belátásra bírni őt a férfi, majd fizikai erejét is bevetette. Hiába, áldozata nem hagyta magát. Végül B. D. kiparancsolta a lányt az autóból, miután még pár búcsú ütést bevitt nála. Az áldozat törvényszéki orvoshoz fordult, az 9 nap alatt gyógyuló sérüléseket állapított meg a testén. A nyomozás során az is kiderült, hogy B. D. büntetett előéletü, budapesten 8 év szabadságvesztésre ítélték 1999-ben. Ezt is figyelembe veszik majd az ítélethozatalkor.