Hét éves az ERA Park: 7.000 szuper nyeremény a bevásárlóközpont ügyfeleinek!

Akt.:
Hét éves az ERA Park: 7.000 szuper nyeremény a bevásárlóközpont ügyfeleinek!
A nagyváradi ERA bevásárlóközpont fennállásának 7. évét ünnepli, mely alkalommal március 10-ig tartó „7.000 szuper nyeremény” kampánya keretében, megjutalmazza ügyfeleit.

Mindenki, aki legalább 100 lej értékben vásárol egy nyugtára, a központ bármelyik üzletében, beleértve a Carrefour Oradea ERA hipermarketet és a Brico Depot áruházat is, helyben megnyeri a 7.000 nyeremény egyikét. Minden amit tennie kell, hogy még a vásárlás napján jelentkezik az ERA Park információs ablakánál, a Carrefour központi pénztára mellett, ahol megforgathatja a szerencsekereket és garantáltan nyer egy ajándékot.

És ez még nem minden! Minden résztvevőt regisztrálnak a nagy tombolajátékra, melynek keretében 7 értékes nyereményt sorsolnak ki: egy gyümölcsfacsarót, egy mikrohullámú sütőt, egy kenyérsütő-gépet, egy porzsákos porszívót, egy kávéfőzőt, egy Full HD Led televíziót, valamint a fődíjat, egy kirándulást négy személy részére a Bécs – Melk – Wachau – Dunakanyar útvonalon! Sorsolás március 11-én. Olvassák el a kampány szabályzatát a http://era-oradea.ro/ro/7000-de-super-premii címen. További részleteket találnak a bevásárlóközpontban zajló kampányokkal és eseményekkel kapcsolatban az era-oradea.ro honlapon, valamint a nagyváradi ERA Park Facebook oldalán.

Címkék: ,