Labdarúgás

2024.02.07. 17:24

Megszerezte első győzelmét az edzőmérkőzéseken a Bihar FC

Forrás: Bihon

Szakács Dávid

A Nagyváradi Bihar FC újabb barátságos mérkőzéssel folytatta téli felkészülési programját, kedd délután a Nagyváradi Sportiskola műfüves pályáján a Fugyivásárhelyi SK ellen léptek pályára. A találkozót 3–0-ra nyerték a váradiak Sergiu Ciocan (20.), Andrei Moga (36.) és Marius Hosu (84.) találataival. A három gólon kívül a Bihar FC-nek rengeteg lehetősége volt a további gólszerzésre, ám a fugyivásárhelyiek 17 esztendős hálóőre, Alex Nicolae Dulău állta a sarat. Florin Farcaș vezetőedző a Pînzariu – C. Jurj, T. Paublusztig, V. Paublusztig, Gîsă, Ioviță, Cherman, Ciocan, Tănase, Săutiuț, Moga, Sg. Jurj összeállítással kezdte a meccset, míg a második félidőben Bob – Gunie, Bactăr, Farcaș, Stoian, Vasile, Hosu, Calugher, Vînău, Hebriștean, Tincău felállással játszott.

A mérkőzés előtt a váradi klub megvált a jobbhátvéd Flaviu Drăgantól, aki a Biharszentandrási Crișulnál folytatja a pályafutását. A piros-kékek a következő tesztmeccsüket február 9-én, pénteken 12 órától játsszák a Máramarosszigeti VSK ellen, amely a harmadosztály 10. csoportjának az 5. helyén áll. A mérkőzésre a szatmárnémeti Dinamo Sporttelep műfüves pályáján kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában