Sport

2024.02.13. 15:19

Kisjenőben is célba értek a Nomádok nyilai

Forrás: Nomad Archers

ERDON-összeállítás

A Nomad Archers SK kilenc íjásza, Csokmai Christofer, Csokmai Tibor, Tóth Attila, Ilea Marius, Dajka Tamás, Ridi Ferenc, Ridi Kinga, Ridi Zsuzsa és Balog János szombaton részt vettek Kisjenőben a Phoenix Archery Sport Club által szervezett Hét Vár Kupa történelmi teremíjászversenyen. A verseny során 24 célra kellett lőni célonként három nyíllal, kivételt a gyorslövés (hat nyíl) és az aranykaró cél (egy nyíl) versenyszámok képeztek. Ridi Zsuzsa megnyerte a kadét lány kategóriát, míg Csokmai Christofer a második helyen végzett a mini fiú tradi kategóriában. A felnőtt férfi tradicionális kategóriában Dajka Tamás állhatott a dobogó második fokára, Ridi Ferenc a harmadik lett.

Kisjenőben Adventure 3D Archery Challenge néven egy másik teremversenyt is rendeztek múlt vasárnap, ezen a Nomádok színeit Nagy Enikő, Ridi Zsuzsa, Laczay László, Ilea Marius, Dajka Tamás, Ferenc Ridi, Ferencz István, Sift Alex és Balog János képviselte. A verseny során 28 darab 3D állat célra kellett lőni, célonként kettő nyíllal. Ridi Zsuzsa megnyerte a tradicionális kadét lány kategóriát, míg a a mini fiú tradicionális kategóriában Sift Alex bizonyult a legjobbnak. Dajka Tamás első helyen végzett a felnőtt férfi tradicionális kategóriában, ugyanott Ridi Ferencnek az ezüstérem jutott. Ferencz István és Laczay László egy-egy második, Nagy Enikő pedig egy a harmadik helyezéssel gazdagította a Nomad Archers éremgyűjteményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában