Labdarúgás

2024.02.19. 15:12

Alaposan kitömte harmadosztályú ellenfelét a CAO-NAC

A III. Liga 8. csoportjának 9. helyezettje, a Székudvari SK volt a zöld-fehérek hétvégi ellenfele.

Forrás: caoradea.ro

Jósa Attila

A Nagyváradi CAO-NAC folytatta a felkészülést a negyedosztály tavaszi idényére, a zöld-fehérek hétvégén a III. Liga 8. csoportjában szereplő Székudvari SK ellen meccseltek az Ifjúsági Stadion műfüves pályáján. A találkozón valóban érezhető volt az osztálykülönbség a két csapat között, de meglepő módon az alacsonyabb ligában szereplő alakulat múlta felül minden mutatóban ellenfelét. A váradiak 5–1-es sikeréhez a nagy kedvvel játszó Sergiu Ciocan egy mesterhármasal, Marcel Joseph és a csereként pályára lépő Sebastian Mîndrila pedig egy-egy találattal járult hozzá. A vendégek a nagyszalontai születésű Alex Lezeu révén szépítettek büntetőből. Lezeu korábban, 3 éven át a CAO-NAC-nak is meghatározó játékosa volt.

Lukács Imre a következő összeállításnak szavazott bizalmat: C. Har (D. Negrea, 70.) - D. Pop, D. Guppy (O. Ienciu, 46.), S. Mîndrilă (A. Panc, 67.), V. Naghi (M. Abagiu, 62.) - C. Jurcuț, Zádori S., Ardelean R. - M. Joseph, Waritz Á. (Gergely R., 46.), S. Ciocan (A. Șut, 67.).

„Kitűnő felkészülés volt számunkra a mai mérkőzés. Nem csak az eredménnyel, hanem a mutatott játékkal is elégedett vagyok. A felkészülési időszak felénél járunk, a terhelés ellenére jól mozogtak a mai mérkőzésen srácok. Jól sikerült az új igazolások beépítése, Marcel Joseph a múlt heti békéscsabai mérkőzés után újból betalált, Sebi Mîndrila a védelem oszlopos tagja lehet ha így folytatja, míg Raul Ardelean kitűnően szerepel a középpályán. Van még mit javítani, finomítani a csapatjátékon, de úgy gondolom jó úton haladunk” – nyilatkozta portálunknak Lukács Imre.

Próbajátékon a kapus

A negyedik ligás zöld-fehér csapat első számú kapusát ezekben a napokban a Szuperligás felsőházi rájátszásra aspiráló Sepsi OSK teszteli. A jamaikai Matthew Reynolds, aki március 28-án lesz 23 éves, tavaly nyáron érkezett Nagyváradra, teljesítményével pedig több élvonalbeli egyesület érdeklődését felkeltette. A 195 centis kapus számára hatalmas előrelépés lenne pályafutásában egy élvonalbeli szerződés, de mint azt Lukács Imre elmondta, a CAO-NAC-nél is számítanak rá a tavaszi mérkőzések során, így nem ragaszkodnak az eladásához, megfelelő ajánlat esetén azonban nem fognak akadályt gördíteni Reynolds távozása elé.

A CAO-NAC szombaton vívja következő mérkőzését, a harmadosztályú Hódmezővásárhely ellen idegenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában