Díj

2023.12.04. 18:01

Nagyvárad díjazta a világbajnok

A nagyváradi helyi tanács november 29-én szavazta meg azt a határozat-tervezetet, melynek alapján a három bihari focista, Marius Balogh, Andrei Șumălan és Andrei Ferik egyenként nettó 5.000 lejes pénzjutalomban részesül.

Forrás: PMO

ERDON-összeállítás

A nagyváradi önkormányzat díjazta azt a három Bihar megyei játékost, akik a román minifoci válogatottal világbajnokok lettek. Az ünnepség december 4-én, hétfőn zajlott le a váradi városháza „Rimler Károly” termében. Az eseményt Călin Corpaș, a polgármester tanácsadója vezette. A nagyváradi helyi tanács november 29-én szavazta meg azt a határozat-tervezetet, melynek alapján a három bihari focista, Marius Balogh, Andrei Șumălan és Andrei Ferik egyenként nettó 5.000 lejes pénzjutalomban részesül. „A mai esemény a bihari sportolók érdemeinek elismerése, akik az Egyesült Arab Emírségekben megrendezett tornán minifoci-világbajnokok lettek. Az ő díjazásukkal Nagyvárad önkormányzata kifejezi a román minifoci-válogatottban szereplő sportolóink iránti megbecsülését és elismerését. Nagyvárad olyan város, ahol a sport egyre fontosabb, ahol ösztönzik a sportteljesítményt” – idézi a polgármesteri hivatal közleménye Călin Corpaș szavait, aki a Bihar FC elnökével, George Tătarral együtt átadta az emlékplaketteket a világbajnok játékosoknak, Andrei Șumălannak, Andrei Feriknek és Marius Baloghnak – utóbbi egyébként a torna gólkirálya is volt. Az ünnepségen részt vett Spiros Baltsavias, a Bihar Megyei Minifoci Szövetség elnöke és Florin Birta polgármester is, aki személyesen gratulált a három nagyváradi bajnoknak. Az ünnepségen a minifoci-világbajnokság döntőjének legszebb és egyben legfeszültebb pillanatait is megtekintették a jelenlevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában