Labdarúgás

2023.12.03. 16:09

Felsőházi helyen telel a Crișul

Szakács Dávid

A Biharszentandrási Crișul otthon fogadta a pontvadászat negyedik pozícióját elfoglaló Máramaroszigeti VSK együttesét a III. Liga 10. csoportjának 15. fordulójában. A Crișul nagy elánnal kezdte az összecsapást, miután több kisebb lehetőséget követően Ioan Hora megszerezte a vezetést a 20. percben (1–0). A második félidőben Hora lövése talált utat az ellenfél hálójába egy 25 méterről elvégzett szabadrúgást követően (2–0). A végeredmény 2–0, a Biharszentandrás megelőzte a tabellán a Máramarosszigetet, ezáltal Gheorghe Ghiț alakulat felsőházi helyen megy a téli szünetre.

A bajnokságban harmadik Félixfürdői Lotus hazai pályán egy kemény mérkőzést vívott a második Szatmárnémeti VSK alakulatával a forduló rangadóján. A két csapat az egész találkozó folyamán hasonló játékerőt képviselt, ám a szerencse a meccs utolsó 10 percében elkerülte a Félixfürdőt, miután a szatmáriak légiósa, Moussa Samake betalált a hazai kapuba (1–0). A vereség miatt a Lotus továbbra is 23 ponttal áll, 13 egységgel lemaradva a listavezető zilahiaktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában