Sport

2023.12.13. 16:28

Decemberben is zajlik az élet az Unirea háza táján

Forrás: Unirea

Jósa Attila
Az Érmihályfalvi Unirea a idén is megrendezte éves szülői bálját, melynek felvezetéseként már a délelőtti órákban barátságos meccseket játszottak a klub 2013-as és 2014-es korosztályai, délután pedig az unireás családfők vették át a terepet az új sportcsarnokban. Az idei bálnak a Gödör Rendezvényház adott otthont, az elmaradhatatlan tombolasorsolás bevételeit a klub gyerekcsapataira fordítja az egyesület. Az eseményen a városvezetés részéről Karsai Attila és Nyakó József, az Unirea képviseletében pedig Fele Attila és Fele Sándor köszöntötték a vendégeket. A csapat törzsszurkolói egy új indulót is készítettek az alkalomra, a klub egyik leglelkesebb drukkere, Nagy Imre pedig egy dobot kapott az egyesülettől, de nem feledkeztek meg a szülői közösség fontos tagjáról, Paulenschi Anabelláról sem.
Az Unirea egy kérdőívvel is készült szimpatizánsai számára, melynek célja, hogy hogy minél átfogóbb képet kapjanak a mostani helyzetről, a felmerülő ötletekből pedig megvalósítható projekteket hozzanak „tető alá”. A kérdőívet a szülők, a helyi líceum és általános iskola tanárai és diákjai megkapták papíron, az Unirea szurkolók Facebook-csoportjában pedig a kérdőívet digitálisan is ki lehet tölteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában